Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήστη και σας προτείνουμε να αποδεχτείτε τη χρήση τους για να απολαύσετε πλήρως την πλοήγησή σας.

cancel

Εταιρία

H laptopsantalaktika είναι το εξελιγμένο site λιανικής της εταιρείας multisys , κλάδου πληροφορικής  , ιδρύθηκε το 2004 από την Σταυροπούλου Αικατερίνη , έδρα μας είναι η Αθήνα.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην εξυπηρέτηση των δημόσιων φορέων και ιδιωτικών επιχειρήσεων όλων των κλάδων.

Παρέχουμε πλήρες φάσμα επιτόπιας τεχνικής υποστήριξης προς τους πελάτες μας εντός λεκανοπέδιου Αθηνών και απομακρυσμένης μέσω internet σε όλη την Ελλάδα. 

Παράλληλα η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην εμπορία με μεγάλη εξιδίκευση στα ανταλλακτικά φορητών υπολογιστών.

Επιδιώκουμε να διασφαλίσουμε ότι είμαστε σε θέση να παρέχουμε την πιο αποτελεσματική λύση της τεχνολογίας στους πελάτες μας.

Το όραμά μας

Όταν δημιουργήσαμε την laptopantalaktika , οραματιστήκαμε μια τεχνική εταιρεία υπηρεσίων υποστήριξης που να παρέχει ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, όταν τις χρειάζονται. Αυτό το εφαρμόζουμε σε κάθε έργο που υλοποιούμε.

Όταν επιλέξετε να συνεργαστείτε με την laptopsantalaktika  , έχετε επιλέξει να συνεργαστείτε με μια ομάδα επαγγελματιών οι οποίοι νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Πρωταρχικός στόχος μας είναι να παρέχουμε ευέλικτες υπηρεσίες και να επιτευχθεί η ικανοποίηση του πελάτη σε μια ανταγωνιστική τιμή.

Ακόμα κι αν δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε, μπορούμε να σας δείξουμε τη σωστή κατεύθυνση.

Καλέστε μας σήμερα στο 2102223181 - 6951660150 .

Υπευθυνος Επικοινωνίας Ευαγγελιστής Κων/νος 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποθήκευση πληροφοριών στον υπολογιστή σας.